Social Media Redacteur M

Reageer nu

Social Media Redacteur M

M is de dagelijkse talkshow van Margriet van der Linden bij KRO-NCRV. Margriet bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Het nieuwe seizoen van M begint eind oktober, daarom zoeken we op korte termijn een Social Media Redacteur in eerste instantie voor 5 maanden (november 2021 t/m maart 2022).

Full-time

Over de functie

Bij M knip je dagelijks live videofragmenten tijdens de uitzending en publiceert die meteen op Twitter en Facebook. Daarnaast schrijf je korte artikelen over de gasten. Je post leuke behind the scenes-filmpjes en foto’s van Margriet op Instagram. Het is dus belangrijk dat je makkelijk en vlot schrijft in de ‘tone of voice’ van M én dat Twitter, Facebook en Instagram geen geheimen voor je kennen.

Dit ben jij:

  • Je kunt snel en foutloos schrijven;

  • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring;

  • Je vindt het leuk om na te denken over nieuwe concepten voor social media;

  • Ervaring met filmen en videomontage is een pré maar geen vereiste, net als ervaring met Photoshop, After Effects en Premiere;

  • Woonachtig in omgeving Amsterdam of Utrecht is handig.

Dit hebben we je te bieden:

  • Een superleuke werkomgeving op het bruisende Westergasterrein in Amsterdam en op het imposante Mediapark in Hilversum.
  • De functie is, conform de CAO voor het omroeppersoneel, ingedeeld in salarisklasse F. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Informatie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met: ali.haselhoef@kro-ncrv.nl.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Socia Media Redacteur M? Dan horen we graag van je!

Solliciteren kan tot en met 15 oktober 2021 via onderstaande sollicitatiebutton: