Digital Projectmanager

Reageer nu

Digital Projectmanager

Als projectleider op de afdeling Innovatie ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van innovatieve producten in de rol van projectmanager/product owner. Je schept orde in chaos en zorgt ervoor dat projecten binnen budget, scope en planning worden opgeleverd.

FULL-TIME · HILVERSUM

De afdeling Innovatie

Wij zijn de pioniers van de KRO-NCRV, een inclusief team met creatieve en eigenzinnige collega’s. Steeds op zoek naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen, publiek te betrekken en impact te maken. Omdat we graag de wereld een beetje mooier maken, maar ook omdat we stuiteren van alle kansen die de vele platformen en technologieën ons daarvoor bieden. We zijn niet bang om te falen en gaan geen experiment uit de weg. Om tot de beste concepten te komen maken we gebruik van designsprints, testen we onze prototypes bij de doelgroep en werken we agile in multidisciplinaire teams.

Inhoud van de functie

In deze functie neem je de leiding binnen een project over van de digital creative. Je draagt zorg voor het opleveren van prototypes en het testen ervan bij de doelgroep. Daarna zorg je in je rol van product owner voor de totstandkoming van het eindproduct. Hierin stuur je (externe) multidisciplinaire teams en/of bouwpartijen aan en ben je verantwoordelijk voor budget, scope en planning.

Wie wij zoeken

Je bent stressbestendig, georganiseerd en secuur. Je bent bekend met de voordelen van scrum en agile werken, durft de leiding te nemen en kunt een team enthousiasmeren. We zijn de afdeling Innovatie en ontwikkelen nieuwe dingen; je bent niet bang om buiten de gebaande paden te gaan. Als je iets niet weet krijg je er energie van om het wel te weten te komen! Fijn als je enkele jaren ervaring hebt als projectmanager/product owner in een digitale omgeving.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

  • je hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • je bent resultaatgericht
  • je bent oplossingsgericht, deadline-bestendig
  • je bent ook onder hoge druk proactief en initiatiefrijk
  • je bent goed in prioriteren en organiseren

Wat wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week, het betreft in eerste instantie een contract van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is, conform de CAO voor het Omroeppersoneel ingedeeld in schaal G. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt min. € 2.599,38 en max. € 3.965,49 per maand bij 36 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 6% eindejaarstoeslag. 

Informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Femke Hesemans, 035-6719887.

Reageren

We ontvangen je sollicitatie met CV graag uiterlijk 18 november 2019. Klik op onderstaande button om je sollicitatie in te dienen.